WRC: Mads Ostberg: “És trist per Citroën Racing, pel WRC i per a nosaltres”

Østberg és un altre dels afectats per la decisió de Citroën de deixar el WRC. Per la seva banda, amb dos seients menys, un bon nombre de pilots WRC buscaranr seients:

“És trist per a Citroën Racing, pel WRC i per a nosaltres. Jo havia estat unit amb la família Citroën i esperava més. Serà difícil trobar un lloc a la classe més alta dels ral·lis amb un equip menys. Sabem que tenim la velocitat per lluitar davant, i estic convençut que un any amb l’R5 m’ha convertir en un pilot millor. Encara no he acabat al WRC i espero que el WRC no s’hagi acabat per mi. Faré el que sigui necessari per tornar de nou a un cotxe de ral·li.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments