BMW X2 xDrive25e: més elèctric per al 2020

BMW està preparant una versió per a la gamma del X2 , una variant que també rebrà la denominació xDrive 25e. Aquest nou SUV híbrid endollable de la firma alemanya ja s’està posant a punt, segons les últimes imatges espia que han aparegut publicades.

A l’igual que en la versió equivalent del X1, el nou BMW X2 xDrive 25e la potència total del sistema híbrid és de 220 CV , que s’extreuen amb un motor de gasolina 1.5 de tres cilindres de 125 CV sobre el eix davanter i un motor elèctric de 95 CV sobre el tren posterior. La bateria d’ió-liti ha de tenir la mateixa capacitat que al X1 -fins 9,7 kWh -. Amb ella carregada a el complet i si les circumstàncies de conducció són les idònies, l’autonomia en manera purament elèctric hauria de superar lleugerament els 50 km .

Pel que fa a l’arribada a el mercat del nou X2 xDrive 25e , és més que probable que sigui posterior al X1 , l’arrencada de la comercialització està previst per a març de 2020 .

En l’estratègia a curt termini de BMW , està previst que la marca alemanya comercialitzi un total de deu models «electrificats» al llarg de 2020, un llibre de ruta en el qual serà clau aquest inèdit X2 híbrid endollable.

De moment, no hi ha imatges oficials disponibles del nou X2 xDrive 25i 2020 , però a nivell de disseny el model definitiu no diferirà del X2 que ja coneixem.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments