CATALÀ: Salvans aprofita l’última pujada per fer-se amb el sots-campionat de Catalunya

Joan Salvans va ser el clar vencedor de la categoria de Turismes de la 47a Pujada a Sant Feliu de Codines, que va tindre lloc el passat diumenge 24 de novembre.

El pilot al volant d’un Porsche 997 Cup el van acompanyar al podi Jordi Amenós , amb un McLaren 650 S Sprint, i Jordi Galófré, amb un Citroën AX. Salvans va aconseguir la seva victòria segellant una segona mànega impresionant, on va aconseguir una renda de 5 i 15 segons respectivament als seus rivals més directes.

Aquest resultat d’en Salvans li ha servit per aconseguir un sots-campionat molt lluitant, ja que aquesta cita tancava la temporada 2019 que ha comptat amb 8 proves. Gerard de la Casa, campió d’aquesta temporada va patir una punchada a la primera mànega i un trencament de la caixa de canvis a la segona. Tot i així l’andorrà ja venia amb el títol sota el braç.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments