El nou Yaris GR ja té data d’estrena i llançament

Toyota presentarà amb primicia mundial el nou «GR Yaris» en el Saló de l’Automòbil de Tòquio 2020, que se celebrarà del 10 al 12 de gener a Makuhari Messe, prop de Tòquio, al Japó.

«GR Yaris» és el segon model llançat a nivell mundial dels models «GR», la gamma de cotxes esportius de TOYOTA GAZOOO Racing, després del retorn l’any passat del llegendari Toyota GR Supra.

TOYOTA GAZOOO Racing (TGR) ha estat desenvolupant cotxes i conduint-los per totes les carreteres del món, competint en una sèrie d’exigents curses en gran varietat de categories. A més, van tornar a entrar en el Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) de la FIA el 2017. TGR va obtenir cinc victòries en la temporada 2018 i es va emportar el títol de fabricant i el títol de pilot i copilot en la temporada 2019.

TGR anuncia l’arribada d’un cotxe esportiu totalment nou, un cotxe que incorpora totes les tecnologies, coneixements i experiències apreses en el WRC.

El president de Toyota, sota el seu nom en codi de Conductor Mestre TGR «Morizo», acaba de realitzar la prova final, portant-lo al límit.

Abans de l’estrena mundial en el Saló de l’Automòbil de Tòquio, el cotxe es camuflarà amb els colors vermells, negres i blancs de la signatura TGR, i farà la seva primera aparició dinàmica oficial en el Japan TOYOTA GAZOOO Racing Festival 2019 el 15 de desembre.

Al seu degut temps s’anunciaran més detalls de les especificacions del cotxe.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments