WRC: Marcus Grönholm: «El Proton Iriz R5 està preparat pel WRC»

Malgrat aquest projecte roman inactiu, Oliver Mellors, director de Mellors Elliot Motorsport, continua desenvolupant el Proton Iriz R5 i fins i tot ha demanat a Marcus Gronholm que contribueixi amb la seva experiència.

Dos anys després de la seva primera cursa amb el cotxe de Malàisia, el bicampió del món (2000 i 2002) acaba de passar dos dies a Irlanda amb l’equip MEM aquesta setmana.

Després d’una primera jornada organitzada en terra, el gegant finlandès ha pogut descobrir el comportament de la Iriz R5 sobre l’asfalt i veure els progressos realitzats des de la seva posada en marxa. «Tenim quelcom molt bo aquí«, va dir Gronholm.

Malgrat aquests esforços, el Proton Iriz R5 continua lluitant per sortir del mercat i encara no ha trobat un comprador. A diferència del seu germà gran, el Satria S2000, que es va fer amb un petit lloc en el campionat SWRC, l’Iriz continua esperant la seva primera participació en una prova del Campionat del Món.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments