ERC: Brynildsen al campionat d’Europa 2020 amb Toksport

L’equip alemany de Toksport WRT ja ha anunciat que un dels pilots amb els que tornaran a estar presents al Campionat d’Europa de ral·lis, serà el pilot noruec Eyvind Brynildsen de 32 anys d’edat, Brynildsen que el 2017 es va convertir en campió del seu país amb un Ford Fiesta R5 del equip Adapta Motorsport, des d’aleshores i per falta de suport, ha fet només mini-programes en 2 o 3 proves per temporada al ERC.

La copliot austríaca Ilka Minor, que fa un temps enrere va copilotar a Henning Solberg en un programa reduït, estarà al seu costat cantant les notes, el britànic Chris Ingram. L’actual campió del títol Europeu pot continuar a l’equip alemany, on lluitaria per la renovació del títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments