WEC: Toyota veu potencials rivals en la lluita pel títol

Malgrat l’avantatge teòric, Toyota no descarta a Rebellion per la lluita del títol, segons Take Leupen, responsable d’equip.

Rebellion ha mostrat un ritme interessant i, en l’última prova, fins i tot afectat pel llast aplicat, ha pogut col·locar-se còmodament davant dels Ginetta.

El director de Toyota va afirmar que si Rebellion manté aquest nivell, pot ser una amenaça en la lluita pel títol:

«Si poden mantenir-se al dia, són candidats. Però han de guanyar algunes curses i ens esperavem que a Bahrain fossin una mica més forts. Almenys eren més ràpids que nosaltres. Vam tenir alguns problemes a la carrera, però no van ser tan dramàtics com ens creiem. Així que des d’aquest punt de vista, sí, són una amenaça. Són un competidor i haurien de ser-ho. I es fan regulacions perquè puguin ser-ho. Així doncs, estem esperant algunes curses interessants a Austin, Sebring, Spa i després a Le Mans. ”

Amb els Toyotas cada cop més pesats que els seus rivals, Leupen espera un repte molt més fort en les pròximes proves i no descarta una victòria per a Ginetta.

«El cotxe #7 es queda on és [a nivell de pes], el cotxe #8 millora una mica. I, òbviament, serà una mica millor per a Rebellion in Austin i molt, molt bo per a Ginetta. Però veurem. El nostre cotxe és molt fiable.

«El mateix passarà a Austin. No serem els més ràpids. Teòricament, Ginetta hauria de guanyar en algun moment.»

«Austin és una cursa de sis hores que és una mica més curta que les vuit hores assolides a Bahrain, potser poden acnseguir la victoria. Crec que el campionat es decidirà a Le Mans.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments