WRC: LA FFSA anuncia el seu programa; Loubet al WRC, Fourmaux al WRC2 y Rossel al WRC3

La federació francesa d’automobilisme ha presentat el seu programa al Mundial de Ral·lis a la temporada 2020. Yohan Rossel participarà al WRC3 i Adrien Fourmaux al WRC2, començant tots dos al Ral·li Monte-Carlo, mentre que Pierre-Louis Loubet començarà més tard i tot indica que  debutarà al volant d’un World Ral·li Car després d’aconseguir el títol del WRC2 la passada temporada 2019.

D’una banda, Rossel estarà als comandaments d’un Citroën C3 R5 en WRC3, ve de guanyar el campionat de França de ral·lis d’asfalt amb la mateixa muntura defensant els colors oficials de la casa francesa. Rossel estarà en els ral·lis de Monte-Carlo, Portugal, Sardenya, Finlàndia, Alemanya i Gal·les, completant un programa de sis proves.

Sis proves són també les que disputarà Fourmaux en WRC2, categoria en la qual ja va estar present en algunes proves el 2019. Ara amb un dels Ford Festa R5 MKII oficials de M-Sport, Fourmaux disputarà els ral·lis de Monte-Carlo, Suècia, Portugal, Sardenya, Finlàndia i Gal·les.

La incògnita més interessant és la que genera Loubet, encara no s’ha concretat programa i no correrà el Monte-Carlo, però sí que ho farà més endavant i al volant d’un World Ral·li Car. A hores d’ara no se sap si serà amb un Ford Fiesta WRC de M-Sport o, com alguns rumors indique, amb un dels Citroën C3 WRC de PH Sport.

“El campió del món de WRC2 Pierre-Louis Loubet aconsegueix fer el pas al següent nivell i farà els seus primers passos en la categoria màxima amb diverses proves amb un programa en el WRC. Havent estat membre de l’equip FFSA entre 2016 i 2018, el pilot de 22 anys d’edat continua la seva progressió. Mentre que els seus dos companys (Rossel i Fourmaux) estaran presents en el Ral·li Monte-Carlo, el debut de Pierre-Louis en el WRC arribarà una mica més tard. Els detalls del seu programa es donaran a conèixer en les pròximes setmanes”, ha comunicat la FFSA

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments