L’INFAME DAKAR 2020 – ETAPA 4: Peterhansel guanya i els tres de davant s’escapen

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la falta de drets humans i en especial en els drets cap a les dones que es viuran en els pròxims dies a l’Arabia Saudita.

Stéphane Peterhansel (Mini Buggy) ha vençut l’etapa d’avui del Dakar, amb 2m26s d’avantatge sobre Nasser Al-Attiyah (Toyota), mentre que Carlos Sainz (Mini Buggy), ha recuperat en la fase final de l’etapa cedint ‘només’ 7m18s amb el seu company d’equip.

Yazeed al Rajhi (Toyota) ha estat quart, just per davant de Mathieu Serradori (Buggy Century) i de Giniel De Villiers (Toyota). Bernhard Tingues Brinke (Toyota) ha estat setè, per davant de Jakub Przygonski (Mini) i Orlando Terranova (Mini), i Fernando Alonso (Toyota) que ha perdut 26m21s amb el vencedor de l’etapa, Peterhansel.

D’aquesta manera Carlos Sainz (Mini Buggy) manté el lideratge, però ara només 3m03s per davant de Nasser Al-Attiyah (Toyota). Aquesta etapa també col·loca més a prop a Stéphane Peterhansel i Paulo Fiúza (Mini Buggy) ara passen de la cinquena a la tercera posició, a 11’42» del primer lloc. El fet d’haver guanyat l’etapa d’avui crearà dificultats demà al pilot francès, però li tocarà atacar per a no «donar-li ales» al seu principal rival.

Yazeed al Rajhi (Toyota) continua sent quart, però ara una mica més a baix, i Orlando Terranova (Mini) passa del tercer al cinquè lloc, accentuant la tendència dels tres primers favorits a anar a poc a poc distanciant-se de la resta.

Mathieu Serradori (Buggy Century) continua fent una bona carrera, molt consistent i a un bon ritme. Per sota de l’esperat està Giniel De Villiers (Toyota), que només és setè, ara a 34m40s del líder. Està uns 10 minuts per davant de Bernhard Tingues Brinke (Toyota), que és vuitè.

Mal dia per a Nani Roma

El pilot català ha tingut problemes mecànics en el seu Borgward, en el km 354, i ha hagut d’esperar a l’assistència ràpida.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments