MINI es consolida com la marca més venuda dins dels vehicles híbrids endollables amb el MINI Countryman Cooper ES

MINI ha acabat l’any 2019 aconseguint un rècord històric de vendes. D’aquesta manera, són tres els anys en què la marca aconsegueix d’una forma consecutiva créixer en el mercat estatal.

En 2019 s’han lliurat a tot l’Estat un total de 13.578 cotxes, el que suposa un creixement del 6,6% respecte a l’any anterior. El model més venut ha estat el MINI 5 portes amb 5.020 unitats venudes, que unit a el gran rendiment en vendes del SUV de la marca, el MINI Countryman, amb 4. 458 unitats venudes, i a la resta de la gamma, el MINI 3 portes (2.191), MINI Cabrio (1.307) i MINI Clubman (602), s’ha aconseguit arribar a aquestes dades de rècord.

Una menció especial mereix el MINI Countryman Cooper ES, el model híbrid endollable de la marca, que ha liderat el ranking de vendes de cotxes híbrids endollables i ha estat el més venut amb 1.382 matriculacions, fet que suposa un 20% de les vendes totals en tot l’Estat amb un creixement d’un 82% respecte al 2018.

Carlos Martinez, director de MINI Espanya, ha declarat que «per a una marca com MINI créixer any rere any sota la situació d’incertesa que estem vivint en aquest mercat, i a sobre batent rècords, vol dir que anem pel bon camí. Gràcies a l’ajuda i suport que ens dóna la nostra Xarxa de Concessionaris ha estat possible aconseguir una cosa així. A més comptem amb una gamma que satisfà les necessitats dels nostres clients, el que es tradueix en aquests bons resultats. Amb l’arribada de l’MINI Cooper ES aquest 2020 venim a completar la família MINI i esperem seguir creixent en la línia en què ho hem fet fins ara.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments