L’INFAME DAKAR 2020 – ETAPA 7: Sainz-Cruz tornen a guanyar en una etapa negra.

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la falta de drets humans i en especial en els drets cap a les dones que es viuran en els pròxims dies a l’Arabia Saudita.

L’etapa d’avui serà tristament recordada per la mort del motorista portugués Paulo Gonçalves. Un referent del Dakar i una persona molt estimada dins del bivac de la prova.

La setena etapa del Dakar l’han tornat a guanyar Carlos Sainz i Lucas Cruz, amb el Mini Buggy #305. El madrileny ha estat capaç de treure-li a Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel, amb el Toyota #300, 2m12s. Tercer lloc per a Stéphane Peterhansel i Paulo Fiúza, amb el Mini Buggy #302 a 2’53» de Sainz i Cruz.

Encara que Al-Attiyah ha liderat en els dos primers WayPoints, Carlos Sainz no ha volgut quedar-se enrere i després del quilòmetre 321 ha aconseguit el lideratge, posant-li una diferència de 18s amb el Toyota del pilot catarí.

A partir d’aquí i fins al final, Sainz i Cruz han anat sempre augmentant el seu avantatge. Així, en general, el Mini Buggy #305 continua en la primera posició, amb un avantatge de deu minuts sobre Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel. Peterhansel i Fiúza mantenen la tercera posició, estant a 19m13s dels seus companys de Mini Buggy.

Carlos Sainz: «El ritme ha estat molt alt avui. Hem pogut anar a tota velocitat unes quantes vegades durant la jornada».

Stéphane Peterhansel: «Has d’estar particularment concentrat en aquestes velocitats».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments