WRC: Llista oficial d’inscrits del Ral·li Monte-Carlo 2020

88 inscrits estaran presents en l’inici de la 88a edició del Ral·li de Monte-Carlo, la primera prova del Campionat del Món de Rallis de 2020, que tindrà lloc del 22 al 26 de gener.

La temporada 2020 comença amb la clàssica prova d’hivern, que acollirà 11 WRC i 33 R5.

No és d’estranyar que Hyundai confiï en Ott Tanak, Thierry Neuville i Sébastien Loeb. En el costat de M-Sport, Teemu Suninen, Esapekka Lappi i Gus Greensmith són allí amb el Fiesta WRC. A Toyota, Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera i el japonès Takamoto Katsuta s’encarregaran del Yaris WRC.

Alineat amb M-Sport, l’últim Ford Fiesta WRC ha estat confiat a Deividas Jocius, el lituà conegut fins ara per algunes aparicions mundials amb un Peugeot 208 R2.

En el WRC2 (WRC2 Pro en 2019), cinc tripulacions estaran presents amb Mads Ostberg en el clan Citroën, Adrien Fourmaux i Rhys Yates en el costat M-Sport, i l’agradable sorpresa amb Nikolay Gryazin i Ole Christian Veiby alineats per Hyundai.

En el WRC3 (WRC2 en 2019), tretze cotxes entraran amb una bona armada francesa, incloent a Yoann Bonato, Yohan Rossel, Nicolas Ciamin, Eric Camilli i Stéphane Sarrazin.

Entre els altres R5 presents, hi ha Oliver Solberg amb el Volkswagen Polo i Pepe López amb el Citroen C3 R5.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments