WRC: Primera victoria de Rovanperä amb el Toyota Yaris WRC

Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen han aconseguit la victòria de manera clara en l’Arctic Ral·li a Lapònia, prova de neu amb la qual han començat la temporada amb Toyota Gazoo Racing i serveix de preludi per a l’arrencada de temporada a Monte-Carlo, i per la segona prova a Suecia. Teemu Asunmaa ha acabat segon i Eerik Pietarinen tercer, tots dos als comandaments de Skoda Fabia R5 evo.

El pilot de Toyota, als comandaments del Yaris WRC, va dominar de principi a fi excepte per uns problemes en el tercer tram que el van enraderir. Ho va aprofitar Asunmaa per a col·locar-se líder. Amb un altre escratx en el tram següent Rovanperä es tornaria a situar primer, augmentant distancies escratx a escratx fins a aconseguir una victòria per gairebé tres minuts i mig d’avantatge.

Asunmaa acabaria segon i Pietarinen tercer a més de quatre minuts, sent quart Emil Lindholm i cinquè Ruotsalainen, un amb una altra unitat del Fabia R5 evo. El top 10 va ser completat amb Niclas Grönholm, Jukka Kasi, Juuso Metsälä, el pilot de Mercedes en Fórmula 1 Valtteri Bottas i Marko Uutela. Més enrere, Daniel Alonso i Carrera aconseguien acabar la prova als comandaments d’un dels Kia Rio N5 de RMC Motorsport, sent de les primeres ocasions en les quals es veu als N5 del preparador lleonès competint a Finlàndia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments