RAL·LIS: Novetats per a la Peugeot RallyCup Ibèrica 2020

La Peugeot RallyCup Ibèrica 2020 tindrà un premi molt interessant.

Després d’haver completat les dues primeres temporades amb molt bon resultat, la Peugeot RallyCup Ibérica s’ha convertit una de les propostes de formació més importants d’Europa.

Ara, amb l’arribada del nou Peugeot 208 Rally4, portarà també novetats per a la seva tercera edició.

En els dos anys anteriors el premi final estava format per tot just una carrera als comandaments d’un cotxe de la categoria R5, per al 2020, Peugeot i Sports&You pugen l’aposta i la parella més ràpida s’assegurarà un seient oficial al 2021. Així doncs, el més ràpid en els trams tindrà l’oportunitat de gaudir d’un calendari de proves als comandaments d’una de les unitats del Citroën C3 R5 que gestiona l’equip de José Pedro Fontes.

Aquest premi té encara un nombre de proves indeterminat, encara que el que sí és clar és que serà més nombrós que en les edicions anteriors. A més, el promotor del trofeu ha assegurat que aquest programa es desenvoluparà o bé en el nacional portuguès o dins del campionat mixt espanyol. Una proposta que espera concentrar a una vintena d’equips ja en la primera carrera, que tindrà lloc en el Ral·li de Portugal.

A més de Portugal, Vidreiro i Madeira donaran protagonisme al país lusità dins de la copa, mentre que a Espanya; RallyRacc Catalunya, Princesa d’Astúries i Astorga han estat els ral·lis triats per aquesta tercera edició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments