RAL·LIS: Meeke amb Mazda al Nova Zelanda

Meeke farà el seu debut competitiu a Nova Zelanda conduint un Mazda 2 en el Ral·li Internacional de Whangarei al maig.

A més d’un viatge al Dakar amb el seu veí i amic Cyril Despres a principis d’enguany, Meeke ha mantingut un perfil baix en el món dels ral·lis des que va perdre el seu seient a Toyota a temps complet al final de la temporada passada.

L’esdeveniment Whangarei no sols canviarà aquesta situació, sinó que també serà la realització de les ganes de Meeke de competir a Nova Zelanda.

«Vaig fer el reconeixement per al Ral·li de Nova Zelanda abans, però mai vaig arribar a fer el ral·li i això era alguna cosa que sempre vaig voler intentar», va dir.

Meeke i el seu copilot Seb Marshall competiran en un cotxe Force Motorsport AP4.

«Vaig créixer amb les imatges d’aquestes famoses etapes a Nova Zelanda amb Juha Kankkunen, Colin McRae i Richard Burns i sempre vaig voler fer-ho», va afegir Meeke.

«Així que quan vaig tenir algun contacte amb [el campió de Ral·lis de Nova Zelanda en 2017] Andrew Hawkeswood i em va fer una proposta per a tenir l’oportunitat de conduir en aquestes carreteres, va ser una casella que volia marcar».

Meeke es reunirà amb el seu antic rival del WRC i sis vegades guanyador del Whangarei, Hayden Paddon, que conduirà el seu Hyundai i20 AP4 al ral·li de North Island.

«Òbviament tots coneixem a Hayden Paddon i les seves gestes», va dir Meeke. «Ha estat un pilot de primera línia en el WRC.

«Vull anar i divertir-me, aquesta és la prioritat número u». Vull divertir-me i experimentar les carreteres, no tinc cap expectativa de tractar de vèncer a Hayden però certament si algú em coneix a hores d’ara, uan m’enfronto a un repte vaig al 100% i a veure on acabem.»

L’esdeveniment basat en Whangarei, la segona prova del Campionat de Nova Zelanda i la Copa del Pacífic de la APRC, utilitza etapes clàssiques dels kiwis com Helena i Waipu Cavis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments