CLÀSSICS: La FIA retira la condició de prova Europea al Costa Brava 2020 pel coronavirus

La prova se celebrarà però perdrà la seva puntuabilidad per al campionat d’Europa de vehicles històrics, sent només puntuable per al Campionat d’Espanya.

La FIA ha reaccionat amb duresa al comunicat que va emetre RallyClassics, organitzadors del Ral·li Costa Brava, després de restringir les inscripcions i deixar fora a pilots provinents de països especialment afectats pel brot de coronavirus.

Això ha encès la ira dels pilots italians que estaven prevists en l’esdeveniment. En qüestió d’hores la FIA ha castigat amb severitat a RallyClassics, retirant la validesa del ral·li per al campionat europeu. Dada a part, a més del Costa Brava, a Croàcia també es va prendre una mesura similar contra els competidors italians proves enrere, que se suma a la sèrie d’esdeveniments esportius italians que s’han cancel·lat o posposat.

En tot just uns dies el certamen perd dues proves de manera consecutiva, ja que el Ral·li Sanremo Històric també s’ha vist afectat pel brot de coronavirus.

Els esdeveniments esportius estaran restringits a porta tancada fins al 2 d’abril, just el dia en què comença la prova – el ePrix de Roma de Fórmula E també ha quedat posposat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments