F1: El GP d’Austràlia 2020 cancel·lat per coronavirus

Després de la confirmació que un membre de l’equip McLaren Racing ha donat positiu en COVID-19 i la decisió de l’equip de retirar-se de el Gran Premi d’Austràlia, la FIA i la Fórmula 1 van convocar una reunió dels altres nou directors d’equip el dijous a la nit.

Aquestes discussions van concloure amb l’opinió majoritària dels equips que la carrera no hauria de seguir endavant. La FIA i la Fórmula 1, amb el ple suport de la Corporació del Gran Premi d’Austràlia (AGPC) han pres la decisió de que tota l’activitat de la Fórmula 1 per al Gran Premi d’Austràlia es cancel·li.

Apreciem que aquesta és una notícia molt decebedora per als milers d’aficionats que assistiran a la carrera i tots els posseïdors d’entrades rebran un reemborsament complet i es comunicarà un nou anunci en el moment oportú.

Totes les parts van prendre en consideració els enormes esforços de la AGPC, Motorsport Austràlia, el personal i els voluntaris per organitzar la ronda inaugural del Campionat Mundial de Fórmula 1 de 2020 a Melbourne, però van arribar a la conclusió que la seguretat de tots els membres de la família de la Fórmula 1 i de la comunitat en general, així com l’equitat de la competició tenen prioritat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments