ERC: Rådström amb el nou Ford Fiesta Rally4 a l’ERC3 Júnior 2020

L’equip suec Dennis Rådström i Johan Johansson utilitzaran el nou Ford Fiesta Rally4 construït a Polònia per M-Sport en la seva aposta pel títol ERC3 Júnior de 2020.

Rådström i el Rally4 tenen un objectiu difícil: millorar el Fiesta R2 de 2019 on va aconseguir uns bons resultats en el Campionat Júnior ERC3 de 2019, aconseguint quatre victòries de cinc participacions.

El nou Fiesta Rally4 del 2020 ha estat objecte de millores en tots els sentits per a oferir més potència i parell motor per a impulsar eixos de transmissió reforçats a través d’un conjunt de relacions de canvi millorades. La suspensió també s’ha actualitzat per a millorar el maneig del Rally4, que s’ha millorat encara més gràcies a la reducció de pes mitjançant l’ús d’una fuita més lleugera. Per a complementar el conjunt d’actualitzacions, el Festa Rally4 té un nou aspecte agressiu gràcies a l’addició de les reixetes de ventilació del capó que també serveixen com una ajuda addicional per a la refrigeració.

Dennis Rådström és un veterà del WRC Júnior amb tres anys d’experiència en una sèrie molt competitiva amb 58 victòries en trams, set podis i dues victòries en el seu sarró.

En el seu debut en la temporada Júnior WRC de la FIA en 2017 mai va acabar fora dels cinc primers, aconseguint scratch en quatre dels cinc ral·lis en els quals va participar. En 2018, el jove suec va oferir actuacions més impressionants, incloent la seva primera victòria en el Ral·li de Suècia, la seva prova de casa. Va tornar a desafiar el campionat en 2019. Rådström acabaria tercer en el campionat, amb dos podis i la major quantitat de scratchs que qualsevol altre pilot en el campionat amb 34 temps més ràpids.

Dennis Rådström : «Vaig tenir la sort d’haver participat en el desenvolupament del Fiesta Rally4 durant l’hivern i estic realment impressionat amb el que M-Sport Polònia ha aconseguit. El 2019 R2 ja era un cotxe extremadament competitiu, però l’actualització del Rally4 realment em convé, la tracció i potència addicional li dóna un nou avantatge que li permet empènyer més fort. Sempre m’ha agradat l’aspecte del calendari ERC, així que estic desitjant veure els exòtics esdeveniments que ofereix l’ERC, cada esdeveniment és especial a la seva manera.

L’objectiu per a mi enguany és, com sempre, ser el més ràpid possible i empènyer al límit. Tenim tres anys d’experiència en el WRC Júnior, la qual cosa ha estat una gran corba d’aprenentatge i l’aplicaré en un esforç per guanyar el campionat ERC3J. La competició de tracció a dues rodes sempre ha estat molt renyida en l’ERC, la qual cosa és el que realment em preocupa, no he vist totes les inscripcions per a l’ERC però estic segur que serà tan bona com sempre i estic llest per al desafiament».

Maciek Woda, membre de la Junta Directiva de M-Sport Poland, va dir: «Dennis és un pilot que ha demostrat la seva capacitat per a portar un cotxe al límit de manera consistent. Tots en M-Sport Polònia estem ansiosos per veure el que Dennis i Johan faran en el Campionat Europeu de Ral·lis. Hem estat treballant amb Dennis durant més de tres anys i el vam veure convertir-se en un pilot extremadament competitiu en el Campionat Júnior WRC de la FIA, on va ser candidat al campionat en dues ocasions. Estic segur que amb el nou Ford Fiesta Rally4, Dennis estarà equipat amb el millor cotxe per a aconseguir les victòries de l’ERC3 Júnior i el campionat.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments