ERC: Mattia Vita tornarà al Campionat Europeu 2020 a la categoria ERC3 Júnior

Vita va impressionar quan va acabar quart en el que llavors es deia ERC Júnior U27 en 2018: la seva primera temporada de ral·lis internacionals.


Després de passar la temporada de 2019 fomentant el seu desenvolupament com a part de l’Equip ACI Itàlia en el campionat italià, el jove de 23 anys tornarà ara a la competició europea, amb l’objectiu de posar en pràctica el que ha après i competir pel títol contra alguns dels millors joves pilots de ral·li del món.

Mattia començarà la temporada conduint un Peugeot 208 R2 d’H Motorsport, el mateix model i equip amb el qual va competir en 2018. Més endavant l’any, farà el canvi al nou Peugeot 208 Ral·li 4.

La temporada ERC3 Júnior es desenvolupa al llarg de sis rondes del calendari del campionat europeu- Mattia ja té experiència a partir de 2018 en els sis ral·lis del calendari, que també inclouen viatges a les Illes Canàries, Letònia i Polònia, així com una prova a casa, el Ral·li di Roma Capitale.

Els seus resultats en el que llavors eren camins desconeguts van mostrar una gran promesa, el talent de la qual prèviament va cridar l’atenció de l’Acadèmia de Pilots de Ferrari quan corria en karts contra gent com Max Verstappen i Charles Leclerc. Inspirat pel seu pare, un ex pilot de ral·lis, va decidir més tard passar a una disciplina molt diferent amb l’ambició de competir a temps complet en el Campionat Mundial de Ral·lis.

Mattia diu: «Tinc moltes ganes de fer una temporada completa en ERC3 Júnior enguany. Competir en tota Europa en 2018 en una varietat tan àmplia de condicions ho vaig gaudir mol. Vaig aprendre molt i no puc esperar per tornar als mateixos esdeveniments i usar aquesta experiència per a lluitar pels primers llocs. El Peugeot 208 R2 és un cotxe que conec bé i que va guanyar el títol l’any passat, així que tinc l’objectiu de començar la temporada amb bon peu. Al mateix temps, sabem que hi ha cotxes més nous i més ràpids que s’uneixen a la categoria, així que estic desitjant tenir a les meves mans el nou model més endavant l’any.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments