WRC: M-Sport ja prepara el cotxe per 2022

Malgrat comptar amb un reduït nombre de treballadors a causa de les mesures adoptades a Gran Bretanya per la propagació del COVID-19, M-Sport ha canviat el seu mètode de treball centrant-se en el futur.

El mitjà DirtFish va tenir l’oportunitat de parlar amb Malcolm Wilson a finals d’aquesta setmana, reconeixent el director gerent que ha manat a casa a més de 200 treballadors per aquesta situació.

«És horrible. Encara no he acomiadat a ningú i aquest és absolutament l’últim recurs per a mi. M-Sport és un negoci global i treballem amb persones de tot el món i, en aquest moment, els nostres pensaments estan amb totes aquestes persones i les seves famílies, estiguin on estiguin»

El seu treball ara s’està centrant en aquestes dates en els cotxes R5, el programa de carreres amb el Bentley GT3 i especialment, preparant el cotxe de la temporada 2022.

«Si hi ha una cosa positiva, és l’oportunitat que ens brinda per a seguir endavant amb el cotxe de 2022 i ho estem fent. Teníem una prova de 30 hores planejada per al Bentley a principis del pròxim mes, que es va posposar, però encara estem treballant en la preparació i planificació per a això. Realment no és possible tancar una empresa com aquesta per complet. Encara tenim comandes entrants, encara hi ha treball en els cotxes R5″.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments