Renault Mégane 2020: renovació interna

Quant a disseny exterior, el nou Renault Mégane 2020 només presenta canvis subtils per fer la seva imatge més elegant i refinada. El compacte incorpora nous fars amb tecnologia LED Pure Vision , para-xocs davanter i posterior redissenyats i nous colors per a la carrosseria.

On sí protagonitza un enorme salt de qualitat el nou Renault Mégane 2020 és a l’interior, amb una forta aposta tecnològica. Destaquen sobretot les noves pantalles digitals, tant per al sistema multimèdia com per al quadre d’instruments.

Segons Renault, el funcionament de la primera serà molt senzill i intuïtiu, similar a la d’un smartphone o tablet. En el capítol de sistemes d’assistència a la conducció el nou Renault Mégane passa a oferir un nivell 2 de conducció semi-autònoma amb el sistema de Assistència Automàtica a Autopistes i Trànsit .

Renault Mégane 2020

Renault Mégane 2020: híbrid endollable

Però si per alguna cosa destaca el Renault Mégane 2020 és per la seva nova versió E-Tech. Aquest híbrid endollable comptarà amb un motor 1.6 de gasolina, dos motors elèctrics -potència combinada de 160 CV i bateria d’ió-liti de 400 V i 9,8 kWh de capacitat . Oferirà tres maneres de conducció: Pure (elèctric pur), en el qual podrà recórrer una mica més de 50 km i arribar a una velocitat màxima de 135 km / h; MySense (híbrid) i Sport (esportiu).

La gamma Renault Mégane 2020 comptarà igualment amb versions de gasolina basades en un motor quatre cilindres 1.3 TCe , que declinarà en diversos nivells de potència: 100, 115, 140 o 160 CV . Ja a finals d’any se sumarà un tres cilindres 1.0 TCe de 120 CV.

En dièsel, el Renault Mégane 2020 tindrà un motor 1.5 Blue dCi de 95 o 115 CV. Sense oblidar la nota més picant amb les versions esportives RS i Trophy , amb l’última evolució del motor de gasolina 1.8 Turbo de fins 300 CV . Al costat de canvi manual de 6 marxes s’oferirà un automàtic de doble embragatge i 7 relacions.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments