RAL·LICROSS: Projekt E segueix produint i fabricant cotxe per al nou campionat

El Projekt E segueix endavant amb els plans per a la seva temporada inaugural, a pesar que el brot de coronavirus en curs ho ha frenat.

La categoria totalment elèctrica estava programada per a córrer juntament amb el campionat mundial de ral·licross en cinc rondes enguany – a Bèlgica, Noruega, Alemanya, Letònia i la cancel·lada prova de Rússia – però la temporada està actualment en suspens degut a la pandèmia.

En un comunicat oficial del campionat, Michael Sakowicz, director general i fundador de l’organització STARD, que fabrica trens de tracció i cotxes per a la sèrie, va confirmar que la producció i lliurament de cotxes i kits de tracció està en curs.

«La prioritat absoluta és que tothom es mantingui sa en aquests temps difícils», va dir Sakowicz. «Des del lliurament del primer Projekt E Ford Fiesta a Holten Motorsport al novembre, hem construït més cotxes i continuem fent-ho.

«Esperem que els cotxes del Projecte E competeixin entre si quan les circumstàncies ho permetin.»

L’equip noruec Holten Motorsport és un dels dos equips, juntament amb Rallytechnology de Polònia, que ha confirmat la seva participació en la nova sèrie, mentre que la britànica Natalie Barratt és fins ara l’única pilot confirmada.

«Som conscients que el món és un lloc diferent al que era quan vam presentar el cotxe de carreres Projekt E a Letònia al setembre de l’any passat», va afegir Paul Bellamy, vicepresident sènior d’esdeveniments de motoresport en el promotor IMG de World RX.

«Els nostres pensaments estan amb aquells que han estat afectats pel brot de coronavirus. Continuem planificant les carreres del Projekt E en el 2020, però la salut i el benestar estan al capdavant de la nostra presa de decisions en aquesta etapa».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments