CERA: Ferrol podria ajornar-se a l’agost de 2020

Les organitzacions de proves esportives creuen els dits perquè aquest procés de desescalada duri el menys possible i es pugui reprendre l’activitat aviat. Aquest és el cas de l’Escuderia Ferrol, entitat que organitza la primera prova no ajornada de les que formen part del calendari nacional.

Amb tot en marxa per poder dur a terme en ral·li al mes de juliol, des del comitè organitzador intentaran acabar tots els terminis administratius abans de prendre la decisió d’un possible ajornament. Si bé és cert que, Germán Castrillón, membre de l’equip que tutela el ral·li, no ha volgut descartar un possible ajornament a el mes d’agost, sempre que la situació sanitària així ho permeti.

El que sembla evident és que des de la prova gallega segueixen convençuts a posar la primera pedra d’un CERA atípic. Una temporada que serà de pura transició cap a un 2021 en el qual tots desitgem acostar-nos el màxim possible a la realitat en la qual vivíem fins fa poc més d’un mes. D’una manera o altra, federació i organitzacions, estan disposades a intentar tirar endavant un calendari reduït.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments