Porsche confirma la seva possible entrada a LMDh

Porsche ha confirmat que ha començat a treballar en un estudi de concepte sobre una possible entrada en la LMDh després de la publicació del projecte de reglament tècnic pel ACO i la IMSA.

Els dos òrgans de govern van publicar el seu reglament conjunt el dijous després que la seva presentació va ser originalment programada per a l’esdeveniment Super Sebring al març.

Porsche ha suggerit anteriorment que només estaria interessat a participar en la nova classe superior de carreres de resistència internacional si pogués competir en totes dues sèries múltiples amb un sol cotxe en lloc d’haver de construir cotxes separats per a cada campionat.

Fritz Enzinger, Vicepresident de Motoresport de Porsche, ha dit que el nou projecte de reglament tècnic ha complert aquest objectiu i que el fabricant alemany ha començat a estudiar un possible programa LMDh.

«ACO i IMSA han complert les nostres expectatives», va dir Enzinger. «Serà possible competir per victòries generals en les sèries de resistència més importants amb un sol vehicle.

Ara ens estem posant en marxa amb l’estudi de concepte encarregat pel nostre consell d’administració»

Si Porsche estigués en la graella per al planejat debut de LMDh en 2022, marcaria el seu retorn a les carreres de prototips d’alt nivell per primera vegada en cinc anys. Porsche va acabar el seu programa de 919 LMP1 Híbrid després de la conclusió del Campionat Mundial de Resistència de la FIA de 2017.

Durant aquesta campanya, va guanyar els títols de pilot i de fabricant tres anys seguits en 2015, 2016 i 2017. Durant aquests anys, també va ser invicte a Le Mans, guanyant la carrera de 24 hores tres vegades.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments