WEC: Peugeot torna, però encara no ha decidit si hi ha a la LMDh o a Hypercars

Peugeot vol tornar al Campionat Mundial d’Endurance (FIA WEC) a 2022, però la decisió de desenvolupar el vehicle sota la normativa de l’hipercotxe o el cotxe per a la regulació LMDh no s’ha agafat.

El cap de PSA, Jean-Marc Finot, va explicar que:

El projecte de resistència va en la direcció correcta. Els treballadors s’han motivat i el desenvolupament ha continuat, fins i tot a casa. ”

L’any passat es va anunciar que Peugeot tornaria al Campionat Mundial d’Endurance, on va sortir a 2011. Finot va expressar la seva satisfacció per la normativa LMDh, però no descarta la Hypercars.

“Era fonamental tenir regulacions amb paràmetres junts, com potència, pes i aerodinàmica. Seguim l’evolució de la normativa LMDh i Hypercar amb molt d’interès «. Va dir Finot.

Així, Finot va concloure:

«Peugeot revelarà, en el moment oportú, quina categoria tornarà a la resistència. Ara, el motoresport, després de la crisi, hauran de demostrar la responsabilitat social i ambiental i els costos hauran de disminuir. Cal prioritzar l’atractiu i l’entreteniment, en comptes dels desenvolupaments tecnològics no raonables. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments