FÓRMULA 1: Verstappen veu a Sainz a Ferrari

Ferrari va anunciar aquest dimarts que el quatre vegades campió de món Sebastian Vettel deixarà l’equip a el final d’aquesta temporada, després que les negociacions de renovació no hagin arribat a bon port.

La decisió ha fet esclatar la Silly Season per 2021, deixant disponible un dels seients més interessants de tota la graella de Fórmula 1 .

Verstappen, pilot de Red Bull, va reaccionar a la notícia en una conversa a Instagram amb David Coulthard, expilot de F1 , aquest dimarts a la tarda.

«L’especulació ja s’habia disparat una mica, ¿anava a seguir en Ferrari o no? Bé, avui ja se sap, no seguirà. Imagino que també descobrirem molt aviat qui serà el seu substitut «, va comentar l’holandès.

«No sóc jo, en absolut, això us ho puc dir. Segueixo a Red Bull. Vaig veure algunes preguntes de si jo anava a anar a Ferrari , però no «.

» Així són les coses. Algú té una oportunitat de pilotar ara per a Ferrari i , per descomptat, és un gran equip. Estic segur que prendran la decisió correcta sobre el seu pròxim pilot. Veurem què passa «.

Carlos Sainz , actual pilot de McLaren, i Daniel Ricciardo , pilot de Renault, són els dos principals favorits a ocupar el seient al costat de Charles Leclerc per 2021. Verstappen ja va ser company de tots dos, corrent amb Sainz a Toro Rosso a 2015 i principis de 2016, abans d’unir-se a l’australià a Red Bull durant gairebé tres temporades.

Coulthard li va preguntar que digués si pensava que el seient aniria a un pilot «amb un so italià o algú amb so espanyol», suggerint els noms de Ricciardo i Sainz, respectivament.

«Crec que no serà el que sona a italià. Veurem. Al final, és només una suposició. Haurem d’esperar i veure», va respondre el de Red Bull.

No obstant això, el madrileny sembla l’opció número 1 en aquests moments i encara que el contracte no s’ha signat, és possible que durant aquesta setmana es confirmi el seu salt a la Scuderia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments