WRC: Hyundai amb Neuville, Tänak y Breen al Ral·li de Finlàndia 2020

Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul i Ott Tänak/Martin Jarveoja amb un tercer cotxe per als irlandesos Craig Breen/Paul Nagle serà l’alineació oficial de l’equip Hyundai per a Finlàndia.

Hyundai Motorsport ha anunciat durant el matí d’avui els seus pilots per al Ral·li de Finlàndia, la prova que marcarà el retorn a l’acció el Campionat Mundial de Ral·lis després de l’aturada ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

Finlàndia serà la primera prova que s’ajusti a les mesures sanitàries per a prevenir el contagi del covid-19, de celebrar-se com està previst entre els dies 6 i 9 d’agost. Suposarà el retorn a l’activitat després de no haver-se disputat cap prova des del Ral3li de Mèxic a mitjan març, la qual cosa suposa gairebé cinc mesos sense córrer (en cancel·lar-se Portugal i Kenya i posposar-se Sardenya i l’Argentina).

L’equip liderat per Andrea Adamo continua la seva estratègia de rotar al tercer pilot amb l’objectiu de maximitzar les seves oportunitats de cara al campionat de constructors. Aquesta decisió és similar a la que van prendre en 2019 quan de fet van fitxar a Craig Breen i va debutar a nivell mundialista a Finlàndia després d’haver rodat amb ells al Ral·li d’Estònia unes setmanes abans.

D’aquesta manera, i igual que fa dotze mesos – ja que l’anunci es va realitzar sobre aquestes dates – Adamo ha decidit no comptar en aquesta ocasió ni amb Dani Sordo ni amb Sébastien Loeb. Fins avui Sordo només ha pogut competir a Mèxic mentre que Loeb ho va fer només en Monte-Carlo.

Aquesta serà la segona aparició de la temporada per a Breen, sent la mateixa alineació amb la qual Hyundai Motorsport va disputar el Ral·li de Suècia el mes de febrer passat.

La imagen puede contener: 6 personas, texto

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments