ERC: Llarena amb ganes de pilotar el Citroën C3 R5 a l’europeu

Efrén Llarena va utilitzar la seva aparició en l’ERC The Stage, el programa d’entrevistes en Internet del Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA, per a elogiar el Citroën C3 R5 que utilitzarà en el seu pas a la categoria Rally2 en ERC1 Júnior aquesta temporada.

Llarena, que es gradua en la categoria com a doble campió ERC3 i ERC3 Júnior, va provar el cotxe de Sports & You poc abans que entressim en el tancament en resposta a la pandèmia de coronavirus.

«És realment fàcil de conduir, només ho vaig provar sobre terra però segur que ha estat el millor cotxe que he conduït», va dir Llarena en ERC The Stage. «Tinc moltes ganes de començar la temporada. Vull provar el cotxe en el tram perquè sé que el nivell del cotxe és realment increïble.»

La temporada d’ERC 2020 començarà en el Rallye di Roma Capitale del 24 al 26 de juliol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments