WRC: Breen: «Finlànida és un ral·li que m’encanta»

Craig Breen serà el tercer pilot de Hyundai Motorsport en el Ral·li de Finlàndia, exercint així de complement de Thierry Neuville i Ott Tänak.

L’irlandès tindrà l’oportunitat de tornar a mostrar el seu nivell als comandaments d’un Hyundai i20 WRC Coupé amb el qual va debutar en aquesta mateixa prova en 2019 i amb el qual només ha competit en dos esdeveniments més, el Ral·li de Gal·les de 2019 i el Ral·li de Suècia d’enguany. Malgrat tot, Breen està esperançat de tenir un bon paper en els trams finlandesos després d’acabar setè l’any passat.

No obstant això, Breen acumula deu participacions en el Ral·li de Finlàndia, sumant a més el seu únic podi en el Mundial en 2016. Amb aquest èxit en el record, Craig Breen mira amb il·lusió aquesta nova oportunitat:

«Finlàndia no és necessàriament la prova que un arribaria a pensar que pot ser la meva favorita. No és exactament una prova associada als meus orígens ni el tipus de trams en els quals vaig créixer. No obstant això, és un ral·li que m’encanta. El resultat de 2016, amb aquest podi, em va ajudar a construir la motivació necessària en una prova en la qual la confiança ho significa tot».


«Sé molt més sobre el cotxe i l’equip en comparació amb l’any passat. Les dades que vam recollir en 2019 realment m’ajudaran en la posada a punt aquesta vegada. L’any passat vaig venir al ral·li amb molt pocs quilòmetres al volant del Hyundai i20 WRC Coupé. Ara hi ha hagut alguns canvis en àrees com l’aerodinàmica, però crec que tinc una millor posició i no puc esperar per a tornar a pilotar. El meu objectiu ara és fer tot el possible per a fer el millor treball que pugui per a Hyundai Motorsport en aquest ral·li. Estic llest, concentrat i més preparat que mai».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments