DTM: BMW presneta els seus colors per al 2020

BMW Motorsport ha revelat les decoracions en les quals els seus cotxes competiran en la campanya DTM de 2020.

BMW ha presentat sis M4 DTM de fàbrica per a la nova temporada. Marco Wittmann, Philipp Eng, Sheldon van der Boga i Estafa Glock s’han mantingut després de 2019, mentre que Lucas Auer torna al DTM al cap d’un any d’absència. Jonathan Aberdein s’uneix després de disputar la seva temporada de novençà amb els corsaris belgues Team WRT.

Un setè BMW M4 DTM, que no és de fàbrica, serà presentat per ART Gran Premi per a l’ex pilot de F1 Robert Kubica amb el suport de l’empresa petroliera polonesa PKN Orlen, que també és el patrocinador principal de l’equip Alfa Romeo F1.

El fabricant muniquès ha suportat una difícil campanya en 2019, acabant en segon lloc darrere del seu rival Audi. BMW va anotar la meitat dels punts i només va superar a Audi en tres caps de setmana de carreres, ja que la signatura de Ingolstadt va assegurar el títol de pilots, equips i fabricants. BMW va aconseguir sis victòries, gràcies a Wittmann, Eng i Bruno Spengler, que des de llavors ha deixat el DTM per la IMSA.

Wittmann, Eng i Van der Boga correran amb una imatge pràcticament igual a la de la campanya de 2019, mentre que Estafa Glock ha canviat la seva combinació de colors, ja que el nou soci iQOO apareix ara en el cotxe de l’alemany. Lucas Auer assumirà la conducció al volant de la màquina BMW Bank en la qual Bruno Spengler va aconseguir la seva última victòria en el Norisring, mentre que Jonathan Aberdein es farà càrrec del M4 DTM, lliurat per la CATL, en lloc de Joel Eriksson.

«Estem molt contents de tenir al nostre costat als nostres socis forts, fins i tot en temps difícils com aquests», va dir el director de BMW Group Motorsport, Jens Marquardt. «La pandèmia de la corona també va posar els frens al DTM, i quan la temporada pugui finalment començar, serà sota condicions diferents a les que estem acostumats.

Per això estem tant més agraïts per la lleialtat i el suport continu dels nostres socis. Això demostra una vegada més que som un sol equip, ens mantenim units i lluitem junts per l’èxit. El calendari modificat del MDT ens fa esperar encara més l’inici de la temporada. Juntament amb els nostres socis, estem llestos per a donar-ho tot en la temporada 2020″.

El DTM va revelar el dimecres una actualització del programa 2020, que veu el retorn del campionat a Spa-Francorchamps per primera vegada des de 2005.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments