DTM: Primer revés per al nou calendari, Nuremberg denega el permís per correr a Norisring

La ronda d’obertura prevista per a la temporada 2020 del DTM es cancel·larà després que Nuremberg negués el permís per a la sèrie a Norisring.

DTM va revelar aquesta setmana un calendari revisat en el qual va revelar la seva intenció de començar la seva retardada campanya del 2020 en la seu del carrer, situada a la ciutat bavaresa de Nuremberg, del 10 al 12 de juliol.

Però el dijous l’Ajuntament de Nuremberg va notificar que ha mantingut la seva suspensió de les reunions fins a finals d’agost, la qual cosa significa que l’esdeveniment de DTM no podrà tenir lloc.

«El Ministeri de Salut i Cura de l’Estat de Baviera va emetre la 5a Ordenança de Protecció contra la Infecció Bavaresa amb efecte a partir del 30 de maig de 2020», va confirmar el consell.

«Això encara conté una prohibició bàsica dels esdeveniments. L’estipulació que els grans esdeveniments estan prohibits fins al 31 d’agost de 2020 també roman sense canvis.

«En vista de la situació de pandèmia en curs, es pot suposar que les prohibicions corresponents també s’aplicaran a la data de carrera prevista.

«Després d’examinar-ho, la ciutat de Nuremberg, com a autoritat administrativa del districte responsable, arriba a la conclusió que aquest esdeveniment no pot ser aprovat com una «carrera fantasma» per raons de la llei de protecció de la infecció i que no es pot concedir una aprovació d’exempció en el seu estat actual».

L’alcalde de Nuremberg, Marcus König, va comentar: «Lamentem aquesta situació i esperem una nova edició de la tradicional carrera de Norisring l’any que ve».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments