WEC: Glickenhaus confirma dos cotxes de fabrica per al WEC i Le Mans

La Scuderia Cameron Glickenhaus presentarà dos cotxes per al Campionat Mundial de Resistència de la FIA de 2021 i en les 24 hores de Le Mans com a part d’un programa de la fàbrica.

L’equip americà presentarà un parell de SCG 007 en la categoria Hypercar de Le Mans (LMH), la nova classe del WEC que debutarà al començament de la temporada 2021.

«En 2017 ens vam posar drets i vam dir que correríem en la nova classe de Hypercar. Ens estem movent ràpidament per a complir aquest objectiu«, va dir l’equip. «L’enginyeria del nostre xassís està completa, i estem finalitzant l’enginyeria d’altres components».

«Hem completat la nostra primera sèrie de proves físiques en un dels túnels de vent més importants del món. Ja hem aconseguit diversos dels nostres objectius d’enginyeria, i estem aplicant les lliçons apreses per a avançar cap a objectius addicionals. Començarem a provar el nostre motor Pipo el mes que ve, i provarem els nostres 007 abans que acabi l’any.»

L’equip també va dir que està «increïblement emocionat d’anunciar que afegirem un segon cotxe i correrem amb un equip de fàbrica de dos cotxes amb els nostres 007 començant per Sebring, Spa, i després, per descomptat, les 24 hores de Le Mans».

«Aquest emocionant anunci emfatitza l’atractiu de la nostra nova classe superior», va dir Pierre Fillon, President de l’Automòbil Club de l’Ouest. «Per cert, haig de subratllar els grans assoliments de Glickenhaus tant en la construcció com en la promoció d’aquesta màquina. També m’agradaria agrair a Glickenhaus i a tots els nostres fabricants per la seva contribució a la disciplina i la seva fe en els nostres plans per al futur de les carreres de resistència».

Jim Glickenhaus, fundador de la Scuderia Cameron Glickenhaus, va comentar:

«Des que vaig escoltar les 24 hores de Le Mans en la meva ràdio de radioaficionat de jove he somiat amb construir un cotxe per a competir a Le Mans. Estic tan feliç que estiguem arribant allí».

Jesse Glickenhaus, director general de SCG, va afegir:

«Si no pot córrer les 24 Hores de Le Mans, no és tan hiperactiu. M’encantaria veure a altres fabricants unir-se a aquesta increïble carrera. I esperem unir-nos als afeccionats de tot el món en aquest nou desafiament».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments