WRC: El Ral·li de Gal·les a punt de ser suspès, el campionat al límit

Malauradament per al Campionat Mundial de Ral·lis, les possibilitats que el Ral·li britànic sigui cancel·lat sigui gairebé el 100%, tot perquè el primer ministre gal·les, Mark Drakeford, ja va deixar molt clar que Gal·les romandrà en gran mesura tancada als turistes durant els mesos de tardor, cosa que significa la cancel·lació del ral·li.

Per a Drakeford, els esdeveniments esportius són molt baixos en la seva llista de prioritats: “Estan al final d’aquest espectre, molt lluny”, va dir, citat per Dirtfish. D’altra banda, encara era probable que els hotels no estiguessin oberts en aquell moment, per la qual cosa la manca d’allotjament seria un problema a considerar.

També segons el primer ministre gal·lès, a la tardor la probabilitat de contaminació torna a ser més gran, com passa amb la grip estacional. Així que no volen tenir cap possibilitat.

Amb aquesta probable cancel·lació, només hi ha previstos tres esdeveniments, Turquia, Alemanya i Japó, a les dates actuals del calendari. També hi ha la possibilitat de celebrar el Ral·li de Sardenya a l’octubre, precisament a la data de Gal·les.

Estem al límit de tenir un campió o no, ja que la FIA i el promotor del WRC han dit que només hi ha un campió amb set esdeveniments. Com és sabut, el Ral·li d’Argentina també s’ha ajornat, però ningú creu en la possibilitat de celebrar la cursa aquest any.
Així, de sobte, una competició que va començar ben aviat i que va aconseguir celebrar tres curses, es queda sense espai per acabar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments