WRC: El Ral·li Liepāja de l’ERC podria entrar al calendari 2020 del WRC

La temporada 2020 del Campionat Mundial de Ral·lis s’ha vist afectada per la propagació global del virus Covid-19, que ha requerit la cancel·lació de cinc ral·lis previstos i l’ajornament de dos de manera indefinida.

La setmana passada, el líder del WRC, Oliver Ciesla, va confirmar que es busquen solucions úniques per completar la temporada del campionat, incloses competicions reconegudes internacionalment. Entre ells es troba Ral·li Liepāja, que ha estat lloat per l’organitzador del Campionat Europeu de Ral·lis, la Federació Internacional d’Automòbils i els participants de la competició des del primer esdeveniment del 2013. El Ral·li Liepāja acollirà aquest any la segona prova de la temporada FIA ERC, prevista per al 14-16. a l’agost.

«Nosaltres, l’organitzador de RA Events i el WRC, vam concloure dilluns la primera reunió de treball ampliada, en la qual es van discutir diversos temes organitzatius. Al final de la reunió, ens vam fer una idea de les condicions i el futur treball per acollir el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA a Letònia. Vull subratllar que aquest és només l’inici del procés de negociació i, actualment, cap de les parts està a prop de les decisions finals sobre aquest tema ”, va dir Raimonds Strokšs, director de RA Events, l’organitzador del Rally Liepāja.

«Aquesta serà una tasca extremadament difícil, ja que queda menys de dos mesos abans de l’inici de la cursa, per la qual cosa convidarem els socis de cooperació – govern letó i ciutats de Liepāja i Talsi – a seure a la taula de negociació per pesar tots els aspectes organitzatius i financers d’aquesta oferta en un temps rècord. treballant junts, podem trobar solucions sobre com complir les condicions perquè Letònia aculli el Campionat Mundial de Ral·lis, organitzant-la juntament amb el FIA ERC «, va continuar Strokšs.

Si les negociacions sobre l’organització de priva del FIA WRC a Letònia tenen èxit, s’iniciaran immediatament les consultes amb Eurosport Events sobre com combinar millor aquestes dues proves en una cursa, tenint cura dels interessos dels equips d’ERC i els participants que han participat al Rally Liepāja durant diversos anys.

Eurosport Events ha estat un dels socis de cooperació més importants del Ral·li Liepāja des del primer esdeveniment, que sempre ha tingut cura del bon èxit de la competició, i de nou aquesta vegada el Ral·li Liepāja complirà plenament totes les condicions de cooperació. Independentment del resultat del procés de negociació per a l’etapa de la FIA WRC a Letònia, el Ral·li Liepāja conservarà el seu lloc al calendari del Campionat d’Europa de Ral·li FIA 2020 i tindrà lloc els dies 14-16. a l’agost.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments