FÓRMULA E: Ma Qing Hua no participarà al final de temporada de Berlín

Ma Qing Hua no participarà a les carreres finals de l’any amb el NIO333, sent Daniel Abt i Nélson Piquet els que triaran els xinesos.

Ma Qing Hua no estarà present a les proves finals del campionat de Fórmula E. 2019/2020. Les restriccions que implica la pandèmia actual són un impediment per a la presència del conductor:

«Per desgràcia, no vaig a Berlín aquest any», va dir Ma. «Actualment, és bastant difícil viatjar i competir a l’estranger, ja que això ens exposaria a més riscos per part de Covid-19. L’equip i jo ho vam discutir profundament i, tenint en compte la situació actual de la pandèmia, es va prendre la decisió d’assegurar la millor preparació possible per a l’equip. Tinc ganes de tornar i córrer al 7è Campionat del Món. «

Piquet figura a la llista de conductors que podrien substituir Ma, així com Abt, que va ser acomiadat d’Audi després de la polèmica carrera d’e-sports del maig. Abt serà fins i tot la possibilitat més forta i pot ocupar un lloc a l’equip a temps complet. Tom Dillmann també és un nom esmentat, ell que ja coneix l’equip, on va competir la temporada passada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments