FÓRMULA E: Berlin seu de les 6 últimes proves del campionat

El Campionat de Fórmula E de la FIA de ABB es reprendrà els dies 5 i 6 d’agost amb una doble inauguració en el complex de l’antic aeroport de Berlín-Tempelhof, seguida d’una segona prova el cap de setmana del 8 i 9 d’agost. Un tercer i últim cap de setmana, celebrat els dies 12 i 13 d’agost, conclourà la temporada 2019 – 2020 i determinarà el resultat dels títols dels pilots i els equips. Una temporada en la qual, en última instància, s‘hauran realitzat onze carreres, ja que la ronda d’obertura es va celebrar el 22 de novembre de 2019 en Diriyah.

Cadascun dels tres dobles grans premis es disputaran en diferents configuracions del circuit, assegurant que l’interès esportiu romangui inalterat. Un esdeveniment esportiu sense precedents, aquest enfrontament de la temporada confirma la innegable capacitat del Campionat de Fórmula E de la FIA de ABB per a presentar solucions innovadores. El retorn a la normalitat també contribuirà a reactivar l’economia de la indústria de l’esport automobilístic, alguna cosa que tots els interessats esperen amb impaciència, i proporcionarà un entreteniment molt necessari per als nostres televidents que han estat famolencs d’acció durant diversos mesos.

Amb l’acord de les autoritats sanitàries alemanyes, i amb la finalitat de garantir un retorn segur a la competició, els tres dobles grans premis se celebraran a porta tancada. D’igual manera, les diverses parts implicades han arribat a acords amistosos per a coordinar les seves operacions, a fi de reduir el nombre de persones que treballen sobre el terreny i garantir que no hi hagi més de mil persones en el lloc en cap moment.

La salut i la seguretat de tots els participants continuaran sent la prioritat número u, i la FIA i la Fórmula E tenen un pla sòlid i detallat per a garantir que les carreres mantinguin el més alt nivell de seguretat amb procediments estrictes de distanciament social. Per a evitar grans reunions, com les comprovacions administratives, les sessions informatives per a pilots i caps d’equip i les audiències dels comissaris, se celebraran a distància per videoconferència.

Calendari 2019-2020

22 November 2019: Race 1 – Diriyah

23 November 2019: Race 2 – Diriyah

18 January 2020: Race 3 – Santiago

15 February 2020: Race 4 – Mexico City

29 February 2020: Race 5 – Marrakesh

5 August 2020: Race 6 – Berlin – Track Layout 1

6 August 2020: Race 7 – Berlin – Track Layout 1

8 August 2020: Race 8 – Berlin – Track Layout 2

9 August 2020: Race 9 – Berlin – Track Layout 2

12 August 2020: Race 10 – Berlin – Track Layout 3

13 August 2020: Race 11 – Berlin – Track Layout 3

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share