FÓRMULA 1: Verstappen dona el primer cop en la final d’Abu Dhabi 2021

L’holandès ha marcat el millor registre en la primera sessió d’entrenaments lliures a Yas Marin, on ha superat els seus rivals per més de 3 dècimes.

El centre d’atenció d’aquest cap de setmana a Abu Dhabi, on es juga pel títol mundial, és Max Verstappen, que ha començat bé als Emirats Àrabs Units. El pilot de Red Bull s’ha distingit com el més ràpid entre els seus companys i s’està convertint en l’home a batre.

Tan esperat, el pilot de Red Bull no perdia el temps a l’asfalt de Yas Marina, on ha completat 23 voltes. Còmode des de les seves primeres voltes en un circuit on guanyàvem deu segons en un any pels canvis en el traçat, Max Verstappen ha marcat ràpidament el to superant els 1’26″146 de Fernando Alonso amb un registre d’1’25″300.

Mentrestant, Lewis Hamilton intentava seguir el ritme dels seus rivals però fallava dues vegades, inicialment relegat per 0″252 abans de quedar-se a 0″055 darrere. Moment escollit per Max Verstappen per donar el cop definitiu signant una volta d’1’25″009 amb pneumàtics tous que li permetia relegar el seu homòleg de Mercedes a gairebé tres dècimes i mitja. El britànic tornarva, però, amb una volta llançada en 1’25″ 042 a poc menys de 20 minuts del final. Malauradament, una sortida més enllà dels límits de la pista va obligar als comissaris a treure-li el temps, fet que va tornar a caure a la 3a posició de la final. Valtteri Bottas, en el seu últim cap de setmana amb Mercedes, va aprofitar l’ocasió per interposar-se entre els dos homes forts a gairebé 2 dècimes del primer lloc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments