WRC: M-Sport de la mà de Michelin al Ral·li Legend de San Marino 2020 amb un Ford Fiesta WRC

M-Sport i Michelin assistiran al Ral·li Legend a l’octubre amb el seu Ford Fiesta WRC. Considerat com un dels festivals més prestigiosos del ral·li, l’esdeveniment amb seu a San Marino atreu una increïble participació amb alguns dels cotxes més emocionants i inspiradors de tota una rica i cèlebre història.

M-Sport i Michelin van aconseguir una de les històries d’èxit més inspiradores de l’esport quan van llançar el Fiesta WRC en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA de 2017: un equip privat des de la vora del Parc Nacional de English Lake District que va superar el poder de tres dels fabricants d’automòbils més grans del món per a assegurar els Campionats de Conductors, Copilots i Fabricants.

Aquest assoliment no hauria estat possible sense el suport de marques com Michelin, i les dues empreses estan encantades de mostrar el Fiesta d’altes especificacions en Ral·li Legend. L’equip anunciarà quin pilot es posarà al volant en una data posterior.

El director de l’equip M-Sport Ford, Richard Millener:

“El Ford Fiesta WRC és un dels nostres cotxes més especials i reeixits i el que hem aconseguit serà recordat per molt de temps. Però res d’això hauria estat possible sense el suport dels nostres socis, i és un plaer poder exhibir-lo en un esdeveniment tan prestigiós com el Ral·li Legend amb un soci tan valorat i respectat com Michelin”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share