WEC: Llista provisional d’inscrits a les 6 h de Spa-Francorchamps

Els competidors del Campionat Mundial de Resistència aviat tornaran a la pista per a les tan esperades 6 hores de Spa-Francorchamps del 13 al 15 d’agost, la sisena ronda de la temporada 2019-2020.

Un total de 31 cotxes figuren en la llista provisional d’inscrits per a les pròximes 6 hores de Spa-Francorchamps. La carrera es considera tradicionalment l’últim assaig general abans de les 24 hores de Le Mans, la 88a edició de les quals tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre d’aquest any degut a la crisi sanitària mundial. Fins ara, quatre cotxes estan inscrits en la LMP1, 10 en la LMP2, sis en la LMGTE Pro i 11 en la LMGTE Am.

Unint-se als vuit competidors permanents en la classe LMP2 està el Ligier JS P217-Gibson #35 d’Euràsia Motorsport, fent el seu debut en el FIA WEC, que serà compartit pel neozelandès Daniel Gaunt i el pilot japonès Nobuya Yamanaka (el tercer pilot encara no ha estat nomenat). L’Algarve Pro Racing, un regular en la European Le Mans Sèries, presentarà un ORECA 07-Gibson amb l’únic pilot americà John Falb confirmat de moment.

L’any passat, la carrera va tenir lloc a principis de maig en condicions climàtiques sempre canviants, des de la neu i la calamarsa fins a la pluja i el sol.

Faci clic per a veure la llista provisional de les 6 hores de Spa Francorchamps.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments