RAL·LIS: L’Alpine A110 Rallye ja ha estat homologat com a R-GT

En el seu llarg procés de tornada a la competició, l’Alpine A110 Rallye va fer el darrer pas aquest dilluns, quan va ser oficialment homologat a la categoria R-GT per la FIA.

Tot just un any després de la seva presentació, l’últim nascut de les fàbriques Dieppe ha encadenat les sessions de desenvolupament amb més de 5000 quilòmetres fets als quatre racons de França. El març passat a Le Touquet, fins i tot va fer el seu gran debut a l’escena nacional amb una victòria a la seva categoria gràcies a François Delecour i l’equip de FJ.

Quatre mesos després, l’Alpine A110 Rallye va arribar al final del seu procés d’homologació amb la Fédération Internationale de l’Automobile, aconseguint el certificat per la categoria FIA R-GT. Gràcies a aquesta nova homologació, el projecte desenvolupat per Signatech és doncs elegible a les llistes d’entrada per a esdeveniments de tot el món (ERC i WRC en particular), d’àmbit regional a mundial.

«Cada homologació és un procés a llarg termini que requereix gairebé un any de treball mitjançant múltiples inspeccions realitzades amb un escrutini al nostre cotxe, xassís o fins i tot motor. Aquesta tremenda feina feta per l’equip tècnic de Lionel Chevalier durant els últims deu mesos es veu recompensada amb aquesta homologació FIA R-GT. Vull agrair també a Renault Sport Racing i la FFSA la seva preciosa col·laboració. Aquesta homologació fa que l’Alpine A110 Rallye sigui elegible per a tots els esdeveniments internacionals, sobretot al WRC i ERC, a més dels esdeveniments nacionals i locals on ha estat present des del març. També obre nous horitzons esportius per a tots els nostres clients, el nombre dels quals ja supera els deu. Ara esperem veure que l’Alpine A110 Rallye confirmi el seu potencial en els trams més macos del planeta, però sobretot estem orgullosos i honrats de contribuir al retorn d’Alpine al món quaranta-set anys després de l’obertura de la marca. els guanyadors del Campionat Mundial de Ral·li de la FIA amb la Berlinette! »Va comentar Philippe Sinault, director de Signatech.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments