CERA: Retransmissions en directe per streaming per al campionat 2020

El CERA arranca tard però amb novetats importants aquest any. La Federació posa en marxa un ambiciós projecte audiovisual per potenciar la difusió del campionat, i de facilitar, a més, el seguiment de les proves des de casa.

D’aquesta manera, a més de potenciar la imatge del campionat, també es busca evitar les massificacions de públic en els trams després del període de confinament i convivint encara amb la pandèmia. S’ha creat un dispositiu, equipat amb l’última tecnologia, per a transmetre per primera vegada en ‘streaming’ totes les cites del certamen nacional.

A partir de demà, estarà disponible en la web oficial del CERA Terra Mundis (Campionat d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) un formulari on registrar-se i accedir gratuïtament a les connexions en directe de la primera prova, el Ral·li d’Ourense Termal, previstes per a aquest cap de setmana, amb un ampli desplegament tècnic i logístic.

L’emissió es realitzarà des d’un ‘set’ situat al Jardí del Posío, en ple centre de la ciutat gallega. Santi Ayala, locutor especialitzat en esports de motor, amb àmplia experiència narrant tot tipus de competicions, serà l’encarregat de conduir la retransmissió, que cobrirà dues dels trams més espectaculars de l’itinerari del pròxim dissabte: TC-4 Toén (des de les 12h40) i TC-8 Carballiño (des de les 20h00), l’últim de l’itinerari, catalogat a més com a ‘TC-Plus’, on es repartirà, per tant, una bonificació extra entre els tres millors classificats.

La responsable de premsa de la Federació, Laura Martín, estarà en el control-stop, al final de totes dues especials, per a recollir els testimoniatges dels protagonistes al llarg del programa, que es podrà seguir, així mateix, des de l’aplicació oficial del CERA, i comptarà, a més, amb espectaculars imatges des de l’interior dels cotxes i imatges aèries recollides per un dron.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments