WRC: Breen amb Hyundai al Ral·li d’Estònia 2020

Craig Breen s’associarà amb el campió del món Ott Tänak i amb Thierry Neuville en l’alineació de Hyundai Motorsport per a la prova que reiniciarà el Campionat del Món de Ral·lis a Estònia al setembre.

L’irlandès i el seu copilot Paul Nagle tripularan el tercer i20 World Ral·li Car del fabricador coreà en el Ral·li d’Estònia d’asfalt (del 4 al 6 de setembre), que marca el retorn del WRC després de l’aturada pel Covid-19.

La política de rotació de Hyundai significa que Breen, el nou vegades campió del món Sébastien Loeb i Dani Sordo comparteixen el tercer cotxe al costat dels pilots fixos Tänak i Neuville.

Breen té confiança per Estònia després d’acabar setè en el Ral·li de Suècia de febrer en la seva única sortida d’enguany. Loeb va portar el cotxe a la sisena posició en el Ral·li de Montecarlo, que va obrir la temporada, mentre que Sordo va abandonar en l’última prova d’abans de l’aturada forçada a Mèxic per problemes de motor.

Breen va realitzar el seu debut en el Hyundai WRC a Finlàndia la temporada passada. Va liderar el trio de cotxes de l’equip durant gran part de la prova abans de caure al setè lloc per a permetre que el líder de l’equip Neuville li passés.

Més tard va acabar vuitè a Gran Bretanya en la seva única una altra aparició l’any passat.

Per a preparar-se per a la cita d’Estònia disputarà amb un i20 R5 sobre asfalt en el Rallye di Roma Capitale (24 – 26 de juliol) i el Rallye di Alba (2 d’agost), juntament amb el Rallye de Liepäja de terra (14 – 16 d’agost).

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share