WEC: Oliver Webb fitxa per ByKolles per al final de temporada 2020

ByKolles va completar la seva alineació de pilots per a les dues últimes proves del Campionat Mundial de Resistència (WEC) fitxant Oliver Webb. S’uneix a Bruno Spengler i Tom Dillmann al capdavant de l’ENSO CLM de Gibson 01/01 a les 6 Hours of Spa-Francorchamps i les 24 Hores de Le Mans, que finalitzen la temporada a l’agost i al setembre, respectivament.

El britànic ha estat una presència regular a la WEC i a les 24 Hores de Le Mans des del 2015, i també té experiència amb ByKolles. Entre el 2016 i el 2019 va pilotar en les 24 Hores de Le Mans amb un LMP1 amb l’equip austríac, abandonant finalment.

Boris Bermes, director d’operacions de ByKolles, va parlar de la confirmació de Webb de la següent manera:

«Oliver és un excel·lent pilot amb molta experiència en LMP1. Amb Tom i Bruno comptem amb una forta alineació de [pilots] per als propers esdeveniments a Spa-Francorchamps i Le Mans ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments