ERC: Solberg amb molt marge de millora sobre l’asfalt

Oliver Solberg va completar el Ral·li Roma Capital en el tercer lloc. Tot i ser el seu debut a l’asfalt, el jove no es va intimidar als comandaments del seu Volkswagen, sempre lluitant pel podi i creixent a les seves exhibicions als classificadors.

Després de la cursa, el pilot noruec va comentar:

“Va ser fantàstic. Sens dubte hi ha molt per aprendre quan vaig arribar el cap de setmana, però de sobte, el ritme va ser bo. Vaig pensar que perdria molt de temps, però vaig anar construint el meu ritme cada cop més i vaig quedar a prop dels altres pilots al final. Va ser divertit poder lluitar a les classificacions i per primera vegada a l’asfalt va ser fantàstic ”.

Solberg creu que va fer una bona feina aprenent per competir en l’asfalt, però és conscient que té molt més per aprendre. Ara, apunta a la carrera per la victòria a la propera ronda, el Ral·li de Liepāja a Letònia:

Sento que he agafat el codi per aprendre a conduir a l’asfalt, a conèixer la tècnica i a conduir. D’acord, hi ha molt més per aprendre, com el compromís amb les coses ràpides, frenar tard i arriscar, però aquest cap de setmana no es tractava de arriscar-se, sinó de divertir-se, gaudir i conduir. Vaig guanyar el Ral·li Liepāja per primera vegada l’any passat, així que espero poder lluitar per la victòria també aquest any ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share