RAL·LI: Citroën completa 60 entregues del seu C3 R5

Després de debutar a finals de 2018, el C3 R5 només va trigar un parell de mesos a convertir-se en una de les referències internacionals de la categoria Rally2 (abans R5).

Participant en més de 270 competicions en 3 continents diferents, els membres de la Família C3R5 han aconseguit ni més ni menys que 136 podis i 58 victòries al volant del Citroën C3 R5 de 280 cavalls. Des de fa 2 anys, l’equip oficial de Citroën Racing prossegueix el seu desenvolupament amb la finalitat d’oferir als nostres clients un cotxe sempre fiable i d’alt rendiment amb les últimes tecnologies.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments