WRC: Lappi – Ferm tornen a l’acció aquest 2020 amb un Ford Fiesta WRC a Finlàndia

Esapekka Lappi i Janne Ferm, de l’equip M-Sport Ford World Ral·li Team, tornaran aviat a l’acció en enfrontar-se a Jämsän Äijät Ral·li amb JanPro Racing i el Ford Fiesta WRC.

La ronda finlandesa del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA d’enguany pot haver estat cancel·lada, però els boscos del centre de Finlàndia encara podran veure i sentir la potència i el rendiment del Fiesta WRC.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 8 d’agost, té la seva seu a la regió de Jämsä i incorpora un circuit que ja es va utilitzar en el Neste Ral·li de Finlàndia.

Classificat com un mini-esdeveniment, el ral·li només té tres especials però proveirà l’oportunitat perfecta perquè Lappi manegi a tota màquina en el preludi del reinici de la temporada.

Amb especials ràpides i grans salts, és l’escalfament perfecte abans que s’iniciïn els preparatius per al Ral·li d’Estònia – on Lappi buscarà desafiar per a obtenir un bon resultat en el primer esdeveniment del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA en gairebé sis mesos.

En col·laboració amb JanPro Racing, Lappi i Ferm estaran amb el Ford Fiesta WRC de l’experimentat equip de Janne Tuohino.

Treballant en estreta col·laboració amb M-Sport, JanPro Racing va ser el primer equip privat a oferir un WRC d’última generació per a llogar i proporcionar opcions competitives per a futures estrelles del ral·li, pilots experimentats semiprofesionales i gentleman per igual.

Esapekka Lappi

«He passat molt de temps lluny de l’acció, i ara estic desitjant tornar a sortir amb JanPro Racing i el seu Ford Fiesta WRC. He trobat a faltar estar al volant, i aquest ral·li ens dóna l’oportunitat perfecta per a conduir a fons en algunes de les millors especials de terra del món. És l’escalfament perfecte per al reinici de la temporada, i el nostre principal objectiu és posar-nos al dia abans del Ral·li Estònia».

El director general de JanPro Racing, Janne Tuohino:

«És realment agradable estar de tornada amb els colors de JanPro Racing, i un gran honor per a nosaltres el poder oferir els nostres serveis juntament amb el nostre Ford Fiesta WRC a un dels pilots oficials de M-Sport. És fantàstic tenir a Esapekka i Janne en el nostre cotxe, i prometem fer tot el possible per a ajudar-los a aconseguir els seus objectius.»

El director de l’equip M-Sport Ford, Richard Millener

«Serà genial veure a Esapekka de tornada conduint el Ford Fiesta WRC. Aquest mini ral·li serà el perfecte escalfament abans de començar a preparar-nos per al Ral·li d’Estònia, i amb JanPro Racing sabem que estarà en bones mans amb un equip expert i experimentat darrere d’ell.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments