ERC: Breen veu un gran potencial per als pneumàtics MRF que va estrenar a Roma

El quart lloc de Breen amb el Hyundai i20 R5 potser és una mica decebedor per qui no sàpiga les intencions de Breen en aquesta primera cita. En aquesta ronda inaugural del Campionat d’Europa de Ral·li (ERC), els pneumàtics MRF Tyres es van estrenar a l’asfalt i en competició, de manera que per a Breen el resultat va superar les expectatives.

Citat per la publicació britànica Autosport després de la carrera, l’irlandès ha destacat que hi ha hagut millores graduals i evidència que aquest camí pot continuar:

«No crec que poguéssim esperar tan alt en el primer ral·li del programa, evidentment estem satisfets, però sí el que és més emocionant és que hi ha molt marge per millorar el pneumàtic, de manera que això és emocionant per al futur. Durant el cap de setmana vam fer millores graduals per obtenir el millor rendiment del neumàtic. Acabar el quart lloc és fantàstic i un crèdit absolut per a l’equip.

Breen va afegir:

«Pensar que aquest pneumàtic a penes va existir fa unes setmanes i arribar i ser tan competitiu és una motxilla plena de moral per a l’equip. Hem obtingut moltes dades importants en aquesta prova”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments