FÓRMULA 1: Hulkenberg substitueix a Checo Pérez en l’equip Racing Point per al GP de Silverstone 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Nico Hulkenberg tornarà a la Fórmula 1 com a substitut de Sergio Pérez a Racing Point per al Gran Premi de Gran Bretanya d’aquesta cap de setmana.

Pérez va donar positiu per a Covid-19 ahir dijous, deixant a Racing Point amb la necessitat d’un pilot, i sembla que han recorregut a un home que va córrer per a ells en la seva etapa com a Force Índia en 2012, i de 2014 a 2016.

Hulkenberg va deixar la Fórmula 1 al final de la temporada passada després que Renault optés per no renovar el seu contracte i no trobés un seient adequat en un altre lloc de la graella.

Se li va vincular amb un retorn a Renault per a 2021, però es va perdre després que el fabricant francès optés pel retorn del doble campió del món Fernando Alonso.

Hulkenberg era el principal contendent de l’equip per a substituir a Pérez, que ara està aïllat.

“Estava de camí al Nürburgring per a un altre projecte de carreres quan va arribar la trucada d’Otmar”, va dir Hulkenberg. “Això va ser fa menys de 24 hores, així que és una mica surrealista per a mi en aquest moment, però m’agrada un bon desafiament i aquest n’és un.

“És òbviament una situació difícil per a Racing Point i Checo. És un amic meu, un vell company d’equip i li desitjo una ràpida recuperació. Intervindré i intentaré fer el millor que pugui per l’equip!”

Otmar Szafnauer, director de l’equip Racing Point:

“Haver de trobar un substitut per a Sergio a curt termini no és una tasca fàcil, però en Nico tenim un fantàstic pilot que l’equip coneix molt bé. És un aprenent ràpid i estic segur que es posarà al dia ràpidament.”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments