FÓRMULA 1: Lliures 1 GP Gran Bretanya 2020: Verstappen i Red Bull fan un pas endavant

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Max Verstappen ha obert el Gran Premi de Gran Bretanya al capdavant de la primera pràctica lliure, marcada pel retorn de Nico Hülkenberg, en substitució de Sergio Pérez al Racing Point, després que el mexicà li diagnostiqués Covid-19.

Utilitzant pneumàtics tous en una pista calenta, Verstappen (Red Bull) ha establert el millor temps de la sessió d’obertura a Silverstone – 1m27.422s. Ha estat suficient per vèncer el líder del campionat Lewis Hamilton per 0.474s, però el britànic ha aconseguit la seva millor marca amb pneumàtics mitjos al Mercedes.

Lance Stroll ha mostrat una bona forma per al Racing Point RP20 amb el tercer millor temps a 0,582 de la part superior, mentre que Alexander Albon ha liderat l’altre Red Bull a la quarta posició. Charles Leclerc, cinquè l’únic Ferrari que ha sortit, ja que Sebastian Vettel ha completat dues voltes d’instal·lació a causa d’un problema amb l’intercooler del seu monoplaça.

Valtteri Bottas (Mercedes) ha acabat sisè, a més d’un segon de la part davantera, seguit del Renault d’Esteban Ocon i Daniel Ricciardo. Hülkenberg novè en el seu retorn, mentre que Daniil Kvyat (AlphaTauri) ha tancat el top ten. La sessió s’ha parat fins amb una bandera vermella, després de la sortida d’Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) a Becketts a la primera mitja hora.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments