CERA: 77 vehicles inscrits al Ral·li de Ferrol 2020

77 equips han formalitzat la seva inscripció per prendre la sortida la setmana que -dins de l’apartat nacional- al 51 Ral·li de Ferrol – Suzuki, compost aquest any per un total de nou trams, agrupats en dues etapes (divendres i dissabte), que vertebren la segona cita de l’CERA Terra Mundis (Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt) 2020.

El certamen segueix sumant efectius de cara a la prova corunyesa, on es va a articular un parc tancat amb 13 vehicles de la categoria R5; 3 R4 Kit (inclòs el nou Audi A1 que ha construït ASM Motorsport, acabat homologat pel Departament Tècnic de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme); 3 N5; 1 GTR (en aquest cas, el Porsche 997 GT3 Cup Ral·li 2008 de Miquel Àngel Sánchez i Iván Ferreiro); 10 R2 (entre els quals hi ha els nous Peugeot 208 Ral·li 4 de Roberto Blach-Adrián Varela i Édgar Vigo-Fátima Ameneiro, i el Ford Fiesta Ral·li 4 dels mundialistes Fabrizio Zaldívar i Fernando Mussano); 1 R1 (el Renault Clio Ral·li 5 estrenat a Ourense, a mans aquesta vegada de Jorge Cagiao i Amelia Blanc); i 18 Suzuki Swift Sport 1.4 Booster Jet N3, enquadrats dins de la Copa Suzuki Swift, segona prova puntuable del campionat.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share